Troopiline krõbe hommikumüsli
Print Recipe
Vaja läheb
- ca 400 g kaerahelbeid
- 5 spl külmpressitud oliiviõli (Vaata toodet)
- 5 spl mett
- peoga erinevaid seemneid
- 2 peotäit hakitud Kreeka pähkleid
- 1 peotäit poolitatud mandleid
- soovi korral 1 spl pruuni suhkrut (Vaata toodet)
- soovi korral rosinaid või kuivatatud puuvilju
Tee nii
-
Pane suurde kaussi kaerahelbed, extra virgin kookosõli (toatemperatuuril, siis on see vedel), mesi, seemned, pähklid ja mandlid, lisa pruun suhkur, kui oled magusama müsli sõber. Sega kõik korralikult läbi.
-
Kuumuta ahi 150 kraadini ja kata ahjupann küpsetuspaberiga. Laota kaerahelbesegu pannile ühtlase kihina ja rösti seda ahjus ca 20 minutit, segades vahepeal 1-2 korda, kuni müsli on ilus kuldpruun ja krõbe. Kui soovid, sega juurde rosinad ja kuivatatud puuviljad.
-
Meile maitses hästi Kreeka jogurti, mango ja vaarikatega! Hoia õhukindlas purgis kuni kõik saab otsa. 🙂
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.