Troopiline krõbe hommikumüsli
Servings
2-4portsjonit

Servings
2-4portsjonit

Instructions
  1. Pane suurde kaussi kaerahelbed, extra virgin kookosõli (toatemperatuuril, siis on see vedel), mesi, seemned, pähklid ja mandlid, lisa pruun suhkur, kui oled magusama müsli sõber. Sega kõik korralikult läbi.

  2. Kuumuta ahi 150 kraadini ja kata ahjupann küpsetuspaberiga. Laota kaerahelbesegu pannile ühtlase kihina ja rösti seda ahjus ca 20 minutit, segades vahepeal 1-2 korda, kuni müsli on ilus kuldpruun ja krõbe. Kui soovid, sega juurde rosinad ja kuivatatud puuviljad.

  3. Meile maitses hästi Kreeka jogurti, mango ja vaarikatega! Hoia õhukindlas purgis kuni kõik saab otsa. 🙂

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.