Tervislik kinoasalat
Print Recipe
Vaja läheb
- 150 g keetmata kinoad (Vaata siit)
- 100 g edamame ube (Vaata siit)
- 1 keskmine porgand
- veerand väiksemast punasest kapsast
- 2 pisemat šalottsibulat
- soovi korral 100g peekonit
Miso-tahiinikaste:
- 0,5 - 1 spl tahiinit (Vaata siit)
- 1 spl misopastat (Vaata siit)
- 0,5 tl riivitud / purustatud ingverit (Vaata siit)
- 0,5 tk laimi mahl
- natuke agaavisiirupit (Vaata siit)
- 3 - 5 spl vett
- soovi korral Sriracha-kastet (Vaata siit)
- kaunistuseks musti seesamiseemneid (Vaata siit)
Tee nii
-
Keeda kinoa (üks osa kinoad, kaks osa vett). Viiluta porgand, kapsas, sibul ning koori edamame-oad. Kui soovid toekamat salatit, prae peekonikuubikud krõbedaks. Kastme jaoks pane purki kõik kastme koostisosad (algul võid panna 3 spl vett ja hiljem juurde lisada) ning raputa segamini. Kui soovid teravamat maitseelamust, lisa ka Sriracha-kaste. Sega kausis kinoa, aedviljad ning kaste, lisa peekon. Serveeri mustade seesamiseemnetega.
Märkused
Retsepti inspiratsioon: simplyquinoa.com
Kommentaarid
Lisa kommentaar
Selgemalt palun selgitada kuidas teda . Üks osa kinoad ja kaks osa vett? Kuidas aru saada
Siin on mõeldud mahu järgi, et kui võtate näiteks 1 klaasi kinoad, siis keetmiseks lisage 2 klaasi vett.
Väga maitsev:)