Taipärane kanasupp riisinuudlitega
Print Recipe
Kreemine kanasupp, mis on taipäraselt maitserohke ja värvikirev. Maitseb hästi ka lastele!
Vaja läheb
- 1 spl maapähkliõli (Vaata toodet)
- 1 tk keskmise suurusega porru (350g) (350g)
- 1 tk küüslauguküüs
- 1 tl karripulber (Vaata toodet)
- 1 tl vürtsköömned (Vaata toodet)
- 0,5 tl koriandriseemned (Vaata toodet)
- 500 g kana kintsufilee (tükeldatud)
- 1 l kanapuljong (Vaata toodet)
- 2 spl sidrunhein (Vaata toodet)
- 400 ml kookospiim (Vaata toodet)
- 1 spl sambal oeleki tšillipasta (Vaata toodet)
- 1 tl maisitärklis
- 1 spl vett
- 1 spl kalakaste (Vaata toodet)
- 150 g punane paprika (viilutatud)
- 4 tk rohelise sibula vars (hakitud)
- 1-2 spl värske koriander (hakitud)
- 1 pk riisinuudlid (serveerimiseks) (Vaata toodet)
Tee nii
-
Viiluta porru õhukesteks viiludeks ja haki küüslauk. Purusta vürtsköömned ja koriandriseemned. Kuumuta õli sügaval pannil ja prae õhukesteks viiludeks lõigatud porrut ja hakitud küüslauku kuni porru on pehme. Lisa karripulber, purustatud vürtsköömned ja koriandriseemned. Prae segades paar minutit. Lisa kana ja prae seni, kuni kana on kergelt pruunikas. Vala pannile kanapuljong, sidrunhein, kookospiim ja sambal oelek. Keeda ilma kaaneta 10 minutit. Viimaseks paariks minutiks lisa supi sisse ka viilutatud paprika. Keeda pakendi juhendi järgi riisinuudlid, loputa need külma veega ja tõsta sõelale nõrguma. Lisa supile 1 spl külmas vees lahustatud maisitärklis ja kalakaste. Keeda segades, kuni supp muutub paksemaks. Lisa roheline sibul, laimimahl ja värske koriander. Tõsta kausi põhja portsjon riisinuudleid ja selle peale kulbiga suppi!
-
Prae segades paar minutit. Lisa kana ja prae seni, kuni kana on kergelt pruunikas. Vala pannile kanapuljong, sidrunhein, kookospiim ja sambal oelek. Keeda ilma kaaneta 10 minutit. Viimaseks paariks minutiks lisa supi sisse ka viilutatud paprika. Keeda pakendi juhendi järgi riisinuudlid, loputa need külma veega ja tõsta sõelale nõrguma. Lisa supile 1 spl külmas vees lahustatud maisitärklis ja kalakaste. Keeda segades, kuni supp muutub paksemaks. Lisa roheline sibul, laimimahl ja värske koriander. Tõsta kausi põhja portsjon riisinuudleid ja selle peale kulbiga suppi!
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Kommentaarid
Lisa kommentaar
Sidrunhein on vaatan laost otsas. Kas selle saaks asendada ka purustatud sidrunheinaga (https://umami.ee/toode/purustatud-sidrunhein/)? Palju siis seda panema peaks ja mis etapis?
Purustatud sidrunheina paneks esialgu 0.5 tl ja pärast supi mekkimist soovi korral lisaks. Lisada võiks samas etapis, kus käib kuivatatud sidrunheingi. Veel on meil valikus värske sügavkülmutatud sidrunhein, mida kasutada samuti, nagu kuivatatud sidrunheina. https://umami.ee/toode/sidrunhein-2/