Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga! Juba üle 25 000 liituja!

Tai kookose-tapiokipärli dessert puuviljadega

Print Recipe

Kerge ja taipärane magustoit, mis sobib serveerimiseks nii mango, meloni, arbuusi kui mõne muu troopilise puuvilja tükkidega!

Kogus 3 le

Vaja läheb

  • 120 ml tapiokipärleid (Vaata toodet)
  • 600 ml vett
  • 360 ml kookospiima (Vaata toodet)
  • 100 g suhkrut
  • 1 tl laimimahla
  • serveerimiseks peotäis kookoslaaste (Vaata toodet)
  • serveerimiseks mango, arbuusi või meloni tükke

Tee nii

  1. Loputa külma veel all pärlid. Pane need koos veega potti, lase keema tõusta. Sega pidevalt ja keeda 5 minutit. Vala pärlid sõelale ja loputa need külma vee all läbi. Vala puhtasse potti kookospiim ja tapiokipärlid. Lase pidevalt segades keema tõusta, lisa suhkur. Kui suhkur on sulanud ja segunenud, tõsta pott tulelt. Sega juurde laimimahl.

  2. Rösti kuival kuumal pannil kookoslaastud. Serveeri tapiokidesserti puuviljatükkide ja kookoslaastudega.

Kommentaarid

  1. Ma olen seda teinud. Superhea on. Karamellist olen proovinud (olin laisk ja kasutasin lehmakomme) ja šokolaadist (kakaoga). Kuskil poolakeelsel lehel oli retsept matcha teega. Ilus roheline nägi välja aga seda pole veel jõudnud proovida. Varsti tuleb uued tapiokipärlid osta 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad