Tai grillkana ehk kai yang
Print Recipe
Vaja läheb
- 1 kg kanatiibasid
- 4 spl kalakastet ( Vaata toodet)
- 1,5 spl palmisuhkrut (Vaata toodet)
- 2 spl purustatud värske koriandri lehti ja varsi
- 1 spl purustatud / kuivatatud sidrunheina (Saad siit või siit)
- 1 tl valget pipart (Vaata toodet)
- 1/2 tl kurkumat (Vaata toodet)
- 2 spl maapähkliõli (Vaata toodet)
- 5 purustatud küüslauguküünt
- pintseldamiseks magusat tšillikastet
Tee nii
-
Sega kokku kalakaste, suhkur, koriander, küüslauk, kurkum, sidrunhein, valge pipar ja õli. Keeruta kanatiibasid saadud marinaadis kuni kõik on sellega kaetud, kata toidukilega ja lase vähemalt 2 tundi, parem aga üleöö, külmas maitsestuda.
-
Kuumuta grill. Soovi korral venita iga tiib pikaks ja torka pikkupidi vees leotatud bambusvarras sellest läbi. Grilli kuumade süte kohal või ahjugrilli all kuldseks ning küpseks, umbes 30 minutit.
-
Pintselda iga tiib üle magusa tšillikastmega ja serveeri soojalt!
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.