Samoa supp oka

Print Recipe

Kogus 2 portsjonit

Vaja läheb

  • 200 g värsket tuunikala või lõhet
  • 200 ml kookospiima (Vaata toodet)
  • 1-2 tk laimi mahla
  • 1 tk tomat
  • 1 tk sibul (väiksem)
  • 1 tk kurk
  • maitse järgi himaalaja teemantsoola (Vaata toodet)
  • maitse järgi musta penja pipart (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Lõika kala väikesteks tükkideks. Lisa laimimahl ja tõsta ca 30 minutiks külmkappi "küpsema". Haki tomat, kurk ning sibul. Sega kõik kalaga kokku, lisa kookospiim. Maitsesta laimimahla, soola ja pipraga. Pane veel vähemalt 1 tunniks külmkappi. Serveeri külma supina.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad