Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga! Juba üle 25 000 liituja!

Roosi-madeleined

Print Recipe

Vaja läheb

  • 125 g võid
  • 2 tk muna
  • 100 g suhkrut
  • 100 g jahu
  • 1/2 tk sidruni riivitud koort ja mahla
  • 2 spl roosivett (Vaata toodet)
  • 100 g tuhksuhkrut
  • soovi korral kuivatatud lilleõielehti (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Kuumuta ahi 190 kraadini. Sulata või potis. Kasuta osa, et määrida sisse vormid. Pane ülejäänu jahtuma. Mikserda kausis munad suhkruga vahule. Sõelu peale jahu ja sega ettevaatlikult taignasse. Sega hulka või, sidrunikoor ja 1 spl roosivett. Täida vormid taignaga ja küpseta 8 minutit või kuni keeksikesed on kuldsed.

  2. Pane tuhksuhkur väiksesse kaussi, lisa 1 spl roosivett ja piisavalt sidrunimahla, et kokku segades tekiks kreemine kontsistent.

  3. Kui madeleine'd on peaaegu maha jahtunud, nirista neile glasuuritriibud ja raputa peale roosiõielehti.

  4. PS! Säilita kinnises karbis, muidu muutuvad mahlased madeleine-keeksikesed küpsisteks.

Märkused

Allikas: Jamie magazine

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad