Punase läätse hautis Argentinast

Print Recipe

Kogus 2-4 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 tk sibulat
  • 1/2 tk paprikat
  • 50 g kõva vürtsist vorsti
  • 50 g suitsupeekonit
  • 2 spl õli
  • keskmise suurusega tükki kondiga sealiha
  • 200 ml purustatud tomateid
  • 200 g punaseid läätsesid (Vaata toodet)
  • soola ja pipart

Tee nii

  1. Haki sibul, paprika ja peekon, viiluta vorst. Prae neid kõiki kuumas õlis mõni minut. Lisa kondiga sealiha, prae kergelt läbi. Vala juurde purustatud tomatid. Kui kõik on keema läinud, lisa läätsed.

  2. Vala kõik ahjupotti. Lisa vett nii, et läätsed oleksid korralikult kaetud. Kata pott kaanega ja küpseta ahjus 180 °C kuumuses. Sega iga natukese aja järel ning lisa vett, kui tundub, et hautis liiga kuivaks kipub minema. Umbes 30 minuti pärast tõsta pott ahjust välja, maitsesta hautist soola ja pipraga ning serveeri!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad