Pruuni suhkru ja musta tee boba
Print Recipe
Taiwanist alguse saanud bubble tea ehk boba hullus on vallutanud terve maailma. Ja oi kuidas mulle maitseb see kreemine boba must tee! Selles on piisavalt tunda värskendavat musta teed, kreemist piima ja mõnusa konsistentsiga pärleid. Meie kiirpärlitega saab see kiirelt valmis ilma, et peaks pärlite veeretamisega pikalt vaeva nägema.
Vaja läheb
- 1 dl musti tapioki kiirpärleid (Vaata toodet)
- 3 pakki musta teed (või 3 tl musta tee lehti) (Vaata toodet)
- 2-3 spl pruuni roosuhkrut (Vaata toodet)
- 200 ml kohvikoort
- Laiad boba kõrred saad siit (Vaata toodet)
Tee nii
-
Aja keema 10 dl vett ja lisa 1 dl pärleid. Kui pärlid pinnale tõusevad, siis tõsta pott tulelt. Kata pott kaanega ja lase veel 2-3 minutit seista. Kurna ja lase neil 20 sekundit külmas vees jahtuda. Kurna uuesti. Aja 400 ml vett keema ja lisa 3 musta tee pakikest ning 2-3 spl pruuni roosuhkrut. Keeda mõned minutid, tõsta teekotid välja ja lase teel veidi jahtuda. Saad umbes 300 ml teed.
Serveerimiseks tõsta klaasi põhja pärlid (soovi korral lisa ka jääd), vala peale magus tee ja kohvikoor. Naudi kohe!