Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Pidulik salat suitsupardi, apelsinide ja pekaanipähklitega

Print Recipe

See värvikirev ja toitev salat sobib hästi nii kergeks lõuna- või õhtueineks, kui ka peolauale.

Vaja läheb

  • 4 tk (punast) endiiviat ehk salatsigurit
  • 2 tk (veri)apelsini
  • 150 g suitsuparti
  • peotäis pekaanipähkleid (Vaata toodet)
  • 1,5 tl mett või agaavisiirupit (Vaata toodet)
  • 4 spl külmpressitud oliiviõli (Vaata toodet)
  • 3 spl valget palsamiäädikat (Vaata toodet)
  • soola ja musta pipart

Tee nii

  1. Eralda endiivia lehed ning pese need külma vee all. Koori apelsinid ja lõika ristipidi õhukesteks viiludeks.

  2. Valmista kaste, selleks sega kokku mesi või siirup, palsamiäädikas ning oliiviõli. Maitsesta kaste soola ja musta pipraga. Viiluta suitsupart õhukesteks viiludeks.

  3. Säti taldrikutele salati komponendid - endiivia lehed, apelsiniviilud, suitsupart ning pekaanipähklid. Nirista peale salatikaste, sega kergelt läbi ning serveeri kohe.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad