Pesto ja prosciutto kana mustade spagettidega
Print Recipe
Lihtne viis tuua parimad Itaalia maitsed oma õhtusele toidulauale. Silmailu lisavad selle roa erksad värvid!
Vaja läheb
- 550 g kana kintsuliha (kondita)
- 1 pudel head tomatipastat (kollast või punast)
- 6 tl basiilikupestot
- 2 - 3 tk küüslauguküünt
- 1/2 sidruni riivitud koor
- 6 - 10 viilu prosciutto sinki
- oliiviõli (Vaata toodet)
- soola ja pipart
Serveerimiseks
- musti spagette (Vaata toodet)
- Baski tšillipulbrit (Vaata toodet)
Tee nii
-
Maitsesta kanaliha soola ja pipraga. Tõsta igale kanafileele teelusikatäis pestot. Keera liha rulli nii, et pesto jääb sissepoole. Rulli kanaliha prosciutto viilu sisse, kinnita paari hambaorgiga või seo toidunööriga. Prae oliiviõlis kanad kuldseks. Eemalda pannilt. Prae pannil veidikene aega hakitud küüslauku ja sidrunikoort, vala pannile tomatipasta. Maitsesta ja keeda paar minutit. Lisa pannile kanad, keera kuumus madalaks ja kata pann kaanega. Lase kanadel pannil ~20 minutit küpseda. Lõika üks suurem kanarull pooleks, et testida kana küpsust. Kui vaja, lase kanadel veel pannil edasi valmida. Keeda pakendi õpetuse järgi mustad spagetid. Serveeri spagette kana ja tomatikastmega. Puista soovi korral peale pisut Baski tšillipulbrit.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Kommentaarid
Lisa kommentaar
Suurepärane retsept! Tegin kana küll väga ebaitaaliapärases tagine potis, aga välja tuli lihtsalt imehea, kollane passata on suurepärane ja sidrunikoor annab eriti hõrgu nüansi! Aitäh!