Pähkli-kaneeli müsli
Print Recipe
See pähkli-kaneeli müsli on imemaitsev nii suvisel smuutikausil, hommikul piima või jogurtiga kui ka niisama näksimiseks.
Vaja läheb
- 0,5 l kaerahelbeid
- 300 ml mandleid
- 150 ml kõrvitsa seemneid
- 2 spl Tseiloni kaneeli (Vaata toodet)
- 2 spl steviat (Vaata toodet)
- 1 spl mett või agaavisiirupit (agaavisiirupi saad siit)
- 0,5 tl vanilli pastat (Vaata toodet)
- näpuotsaga soola (Vaata toodet)
- 1 spl külmpressitud oliiviõli (Vaata toodet)
- 70 ml vett
Tee nii
-
Kuumuta ahi 190C-ni. Haki mandlid väiksemaks ja sega nad kausis kokku kõigi muude komponentidega. Maitse ja soovi korral lisa veel steviat. Aseta ahjuplaadile küpsetuspaber ja laota segu ühtlaselt laiali. Lase ahjus 10-15 minuti jooksul krõbedaks küpseda. Lase müslil täiesti maha jahtuda. Säilita õhukindlas karbis või naudi kohe!
NB! Säilib kõige paremini kuivas kinnises anumas toatempetatuuril.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.