Ostukorv
0 toodet / 0.00 €
Padroni piprad sidruni-soolahelvestega
Print Recipe
Supermaitsev snäkk, mida on imelihtne valmistada. Kuigi need näevad välja nagu rohelised tšillid, siis ei ole need tegelikult tulised. Pärineb Hispaania köögist ja parim on see nahka pista kohe peale valmimist.
Vaja läheb
- Padroni piprad
- extra virgin oliiviõli (Vaata siit)
- sidruniga soolahelbeid (Vaata siit)
Tee nii
-
Kuumuta pannil õli, viska pannile piprad. Prae neid kuni koor tõmbab krimpsu ja natuke mustaks. Keera pipardel praadimise ajal külge. Tõsta pannilt, puista üle soolahelvestega ja serveeri kohe.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Kommentaarid
Lisa kommentaar
Kus Eestis Padroni pipraid müüakse? Need on mu lemmikud, aga seni pole osanud vist leida meie kaubandusvõrgust.
Tasub otsida Rimist või teistest suurematest kettidest