Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Kulfi kardemonise kirsikastmega

Print Recipe

Kulfi on kreemine India jäätisedessert!

Vaja läheb

Tee nii

  1. Vahusta vahukoor. Sega kondenspiim, roosivesi, sidrunimahl ja enamus hakitud pistaatsiapähkleid. Sega vahukoor kondsenspiimasegusse.

  2. Vala saadud segu kuude vormi ja lase öö läbi külmuda. Eemalda kulfid vormist, puista neile ülejäänud pistaatsiapähklid ja serveeri kuuma kirsikastmega, mille jaoks vala kirsid, suhkur ja kardemoniseemned potti. Keeda madalal kuumusel ca 5 minutit.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad