Kulfi kardemonise kirsikastmega
Print Recipe
Kulfi on kreemine India jäätisedessert!
Vaja läheb
- 450 g kondenspiima
- 150 ml vahukoort
- 5 spl roosivett (Vaata toodet)
- paar peotäit pistaatsiapähkleid (Vaata toodet)
- 300 g (külmutatud) kirsse
- 100 g roosuhkrut (Vaata toodet)
- 3 kardemoni kupart (Vaata toodet)
- 2 spl sidrunimahla
Tee nii
-
Vahusta vahukoor. Sega kondenspiim, roosivesi, sidrunimahl ja enamus hakitud pistaatsiapähkleid. Sega vahukoor kondsenspiimasegusse.
-
Vala saadud segu kuude vormi ja lase öö läbi külmuda. Eemalda kulfid vormist, puista neile ülejäänud pistaatsiapähklid ja serveeri kuuma kirsikastmega, mille jaoks vala kirsid, suhkur ja kardemoniseemned potti. Keeda madalal kuumusel ca 5 minutit.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.