Imekiire viis värsketest kukeseentest midagi maitsvat valmistada. Sobib hästi suviseks lõunaks, näiteks peale seenelt tulekut esimese nälja kustutamiseks. Kõrvale klaasike külma valget veini ja elu on ilus!

Kukeseene bruschettad

Print Recipe

Vaja läheb

  • mõned viilud head saia
  • suur hulk kukeseeni
  • veidi taluvõid
  • veidi head oliiviõli (Vaata toodet)
  • 1-2 tl purustatud küüslauku (Vaata toodet)
  • mõned noored valged väiksed sibulad
  • punti värsket tüümiani või basiilikut
  • head soola ja pipart ( Vaata toodet, Vaata toodet)
  • soovi korral riivitud parmesani

Tee nii

  1. Kuumuta pannil või ja oliiviõli segu. Haki küüslauku ja sibulat, prae läbipaistvaks. Lisa seened, prae, kuni üleliigne vesi on ära auranud. Lisa hakitud tüümian bõi basiilik. Kuumuta läbi, maitsesta soola ja pipraga. Grilli saiad kuldseks, kata seeneseguga. Kui soovid, riivi peale veidi parmesani.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad