Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Koorene pasta krevettidega

Print Recipe

Vaja läheb

  • 400 g Mezza Manica (Vaata toodet) või Fettuccine pastat (Vaata toodet)
  • 400 g kooritud krevette
  • 300 ml hakitud tomateid
  • 3 küüslauguküünt
  • 1 keskmise või poole suure sidruni koor ja mahl
  • 200 ml toidukoort
  • külmpressitud oliiviõli (Vaata toodet)
  • värsket lehtpeterselli

Tee nii

  1. Kuumuta pannil oliiviõli ja prae selles hakitud küüslauku ja tomateid mõned minutid. Lisa krevetid, riivitud sidruni koor ja sidrunist pigistatud mahl. Maitsesta soola ja pipraga. Kui krevetid hakkavad roosakaks muutuma, siis vala juurde toidukoor. Sega ja keeda paar minutit. Lisa peotäis hakitud peterselli. Tõsta pann tulelt. Samal ajal keeda pasta nii nagu pakendil märgitud. Enne pasta kurnamist võta tassitäis pastakeeduvett ja tõsta see kõrvale. Kurna pasta ja sega see kokku kastmega. Kui tundub, et soovid kastmesemat tulemust, võid lisada natuke pasta keeduvett.

    Serveeri kohe!

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad