Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Kimchi sealiha

Print Recipe

Täiesti uskumatult lihtne ja maitsev roog sealihast, mis meeldib ka neile, kes muidu sealiha oma lemmikuks ei pea.

Vaja läheb

  • 0,5 purki kimchit (Vaata toodet)
  • 300-400 g sea kaelakarbonaadi tükke
  • 2 vart rohelist sibulat
  • 1-2 tk rohelist paprikat
  • 4-6 spl sojakastet (Vaata toodet)
  • 1 tl rafineerimata roosuhkrut (Vaata toodet)
  • serveerimiseks basmatiriisi (Leiad siit ja siit)

Tee nii

  1. Lõika liha suupärasteks tükkideks ja prae väga kuumal pannil kiirelt pruuniks. Lisa rohelise sibula ja paprika tükid, kuumuta neid paar minutit koos lihaga. Nüüd lisa kimchi ja küpseta segades veel 5 minutit. Tõsta pann tulelt, lisa sojakaste ja suhkur. Sega korralikult läbi ja kata pann veel mõneks minutiks kaanega. Sealiha peab olema ilusti läbiküpsenud aga kimchi ja paprika veel veidi krõmpsuvad. Serveeri aurutatud riisiga.

Märkused

Retsept: slapslop.com

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Kommentaarid

  1. Proovisin kimchit esimest korda. See retsept oli hea lihtne teha, mulle maitses. Endale teeksin veel, aga kuna meesperele ei meeldinud, siis vist enam ei korda.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad