Ostukorv
0 toodet / 0.00 €
Kala tempurataignas
Print Recipe
Kogus
4 portsjon
Vaja läheb
- 500 g kalafilee tükke
- soola
- 250 g tempurajahu (Vaata toodet)
- 350 ml külma vett
- 2 spl sidrunimahla
- friteerimiseks nt kookosõli või maapähkliõli (kookosõli) (maapähkliõli)
Tee nii
-
Sega tempurajahu ja vesi kokku. Sega kuni saad ühtlase taina. Lisa pipar, sidrunimahl.
-
Kuivata kalatükid köögipaberiga ja puista neile veidi soola. Kuumuta õli potis, pista kalatükid tainasse ja prae kuumas õlis kuldseks. Tõsta need köögipaberile nõrguma. Serveeri külma kastmega.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.