Jõhvikate ja tüümianiga juust India pähklitest

Print Recipe

Vaja läheb

  • 1 tass India pähkleid (vaata siit)
  • 2 spl sidrunimahla (vaata siit)
  • 2 spl maitsepärmi (vaata siit)
  • 2 spl kookosõli (vaata siit)
  • 2 spl valget misopastat
  • 1 tk küüslauguküüs
  • 1/4 tl soola (vaata siit)
  • 1 spl värsket tüümiani
  • 1/2 tassi kuivatatud jõhvikaid

Tee nii

  1. Keeda pähkleid 10 minutit, et need muutuksid pehmeks. Kurna ja jahuta ning vala köögikombaini või blenderisse. Lisa sidrunimahl, maitsepärm, kookosõli, misopasta, küüslauk ja sool. Blenderda kuni saad ühtlase kreemi. Lisa tüümian ja blenderda korra veel. Aseta kausi põhja toidukile ja vala juustusegu kaussi. Vormi toidukile abiga juustust pall ning tõsta siis kauss juustuga külmkappi paariks tunniks tahenema. Eemalda toidukile ja kata juust jõhvikatega. Serveeri kohe või hoia külmas kuni soovid juustu serveerida.

Märkused

Retsept ja pilt pärinevad www.itdoesnttastelikechicken.com

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga