Ise tehtud Dubai šokolaad
Print Recipe
Viimasel ajal üle maailma kuulsust kogunud Dubai šokolaadi saab ka ise kodus valmistada. Lisaboonusena on selline maius vaba kõikvõimalikest keemilistest lisanditest ja ei sisalda üleloomulikke koguseid suhkrut. Lihtne valmistada pealekauba!
Vaja läheb
- 50 g kataifi (Vaata toodet)
- 80 g pistaatsiakreemi (Vaata toodet)
- 40 g pruuni roosuhkrut (Vaata toodet)
- 200 g šokolaadinööpe (Vaata toodet)
- 100 ml vahukoort
- peeneks hakitud pistaatsiapähkleid (Vaata toodet)
Tee nii
-
Pane kataifi, pistaatsiakreem ja pruun suhkur pannile. Kuumuta pidevalt segades kuni kõik on segunenud ja suhkur sulanud. Kuumuta potis vahukoor pidevalt lusikaga segades, kohe kui see keema läheb, tõsta pott tulelt ja sega juurde šokolaadinööbid. Sega kuni saad ühtlase segu. Polsterda madal vorm küpsetuspaberiga (mina kasutasin 15x20 cm vormi), laota pool sula-šokolaadist ühtlase kihina vormi. Puista sellele ühtlase kihina kataifisegu. Kata ülejäänud sula-šokolaadiga. Tõsta külmikusse ja lase šokolaadil tahkeks muutuda. Enne serveerimist tõsta külmikust välja ja lõika kuuma noaga ruutudeks. Puista kaunistuseks peale hakitud maitsestamata pistaatsiapähkleid.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

