Ostukorv
0 toodet / 0.00 €
Grillitud kanatiivad laimi- ja koriandrimarinaadis
Print Recipe
Kogus
4-6 portsjonit
Vaja läheb
- 1 kg väikseid kanatiibasid
- 2-3 tk laimi mahl
- 10 spl toiduõli
- 1,5 spl koriandriseemneid (Vaata siit või siit )
- veidi tšillit (Vaata toodet)
- 6 tk küüslauguküünt
- 100 g värsket koriandrit
- 6 spl kalakastet (Vaata toodet)
Tee nii
-
Tee marinaad. Selleks sega kokku laimimahl, purustatud koriandri seemned, tšilli, hakitud küüslauk, suhkur, pool hakitud värskest koriandrist ja kalakaste.
-
Sega kanatiivad marinaadi sisse, kata ja pane külmkappi maitsestuma. Lase neil seista vähemalt 30 minutit, aga võib jätta ka terveks ööks marinaadi.
-
Küpseta kanatiibasid kuumal grillil mõlemalt poolt kuldseks, ca 30 minutit kokku. Serveerimisel puista üle ülejäänud hakitud värske koriandriga ja pigista soovi korral peale veel veidi laimimahla!