Grillitud kanatiivad laimi- ja koriandrimarinaadis

Print Recipe

Kogus 4-6 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 kg väikseid kanatiibasid
  • 2-3 tk laimi mahl
  • 10 spl toiduõli
  • 1,5 spl koriandriseemneid (Vaata toodet)
  • veidi tšillit (Vaata toodet)
  • 6 tk küüslauguküünt
  • 100 g värsket koriandrit
  • 6 spl kalakastet (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Tee marinaad. Selleks sega kokku laimimahl, purustatud koriandri seemned, tšilli, hakitud küüslauk, suhkur, pool hakitud värskest koriandrist ja kalakaste.

  2. Sega kanatiivad marinaadi sisse, kata ja pane külmkappi maitsestuma. Lase neil seista vähemalt 30 minutit, aga võib jätta ka terveks ööks marinaadi.

  3. Küpseta kanatiibasid kuumal grillil mõlemalt poolt kuldseks, ca 30 minutit kokku. Serveerimisel puista üle ülejäänud hakitud värske koriandriga ja pigista soovi korral peale veel veidi laimimahla!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad