Frititud feta mee ja pistaatsiatega

Print Recipe

Sellist kreekapärast soolakas-magusat suupistet sain esmaskordselt ühes Kreeka restoranis ja armusin hetkega! Kohe oli ka selge, et see retsept lihtsalt peab Umami retseptivaramusse jõudma, sest tegu on millegi lihtsa, maitsva ja eksootilisega! Sobib, nii veider kui see ka pole, nii eelroaks kui magustoiduks! 🙂

Vaja läheb

  • 1 pakk feta juustu
  • mõned filotaina lehed
  • oliiviõli (Saad siit)
  • mett
  • hakitud pistaatsiapähklid (Saad siit)
  • kookosõli frittimiseks (Saad siit)

Tee nii

  1. Lõika fetajuustust ca 2cm x 2cm jämedused piklikud kangid. Laota filotaina leht lõikelauale ja pintselda seda oliiviõliga. Tõsta peale teine filotaina leht ja pintselda ka seda oliiviõliga. Rulli feta taina sisse, poole rullimise peal voldi kinni ka küljed.

  2. Kuumuta potis rafineeritud kookosõli kuumaks ja friti filo-feta rullid kuldseks. Tõsta need köögipaberile nõrguma kuni fritid kuldseks ka teised filo-feta rullid. Serveeri kohe, kuni fetajuust on veel soe, niristades peale mett ja puistates üle hakitud pistaatsiapähklitega!

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad