Avokaadodessert Brasiilia moodi
Print Recipe
Selle retsepti saime Brasiiliast kui olime Rio de Janeiro külje all Niterois külas Claudial. Esmapilgul näis avokaado kasutamine magustoidus tookord kummaline, aga brasiillaste meelest kuulubki avokaado magusate toitude hulka! Imelihtne valmistada ja usun, et avokaadosõpradele see kreemine maius meeldib. Kõlab uskumatult, aga Beaujolaise naturaalne mustikaäädikas sobib suurepäraselt ka magustoitude kastmeks.
Vaja läheb
- 2 tk küpset avokaadot
- 100 ml plombiirjäätist
- 1 tl sidrunimahla
- maitse järgi suhkrut või steviaga magusainet (Stevia saad siit)
- 4 spl mustsõstra likööri või mustika äädikat (Äädika saad siit)
Tee nii
-
Eemalda avokaado viljaliha koorest, lisa jäätis, sidrunimahl ja suhkur või steviaga magusaine ning püreesta saumikseriga kreemiks. Serveeri kohe, valades igale portsjonile supilusikatäis mustikaäädikat või mustasõstralikööri.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Kommentaarid
Lisa kommentaar
Proovisin seda magustoitu ja tõesõna, see on ülihea. Mõnusalt kreemine ning isegi tütar, kes muidu avokaadot suu sissegi ei võtaks, sõi ja kiitis, et nii hea ja teeme teinekord jälle. 🙂 Minu vaieldamatu lemmik igatahes! 😊