Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba ĂĽle 30 000 liituja!

Aafrika tomatisupp

Print Recipe

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

  • 2 tk sibulat
  • 4-5 kĂĽĂĽnt kĂĽĂĽslauku
  • 5 cm värsket ingverit
  • maitse järgi tšillit (Vaata toodet )
  • 3 spl maapähkliõli (Vaata toodet )
  • 800 g purustatud tomateid
  • 1 l köögiviljapuljongit (Vaata toodet)
  • 4 spl maapähklivõid (Vaata siit)

Tee nii

  1. Püreesta sibul, küüslauk, tšilli ja ingver saumikseriga. Kuumuta supipotis õli ja prae valmistatud püreed pidevalt segades mõned minutid. Lisa puljong ja purustatud tomatid, lase 20 minutit madalal kuumusel podiseda.

  2. Lisa maapähklivõi, sega ja keeda veel 5 minutit madalal kuumusel. Kasuta veelkord saumikserit, et supp ilusaks ühtlaseks töödelda. Maitsesta vajadusel soolaga. Ja ongi supp laual!

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Kommentaarid

  1. Tere! Huvitav retsept, eriti neile , kes tomateid armastavad, aga miks in 2x maapähklivói? Ei saanud kirjelduses aru, et kahel korral vaja kasutada, vói on vaja need kogused liita?

    1. Tegelikult on esimene rida “maapähkliõli”, milles pĂĽree praadida. Maapähklivõid kulub 4 spl. 🙂

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad