Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga! Juba üle 25 000 liituja!

Aasiapärane köögiviljavokk

Print Recipe

Kogus 2-4 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 spl õli praadimiseks
  • 1 tl seesamiõli (Vaata toodet)
  • 1 tk sibulat (õhukesteks ribadeks lõigatud)
  • 1 tk purustatud küüslauguküünt
  • 60 ml sojakastet (Vaata toodet)
  • 80 ml magusat tšillikastet (Vaata toodet)
  • 2 tl maisitärklist
  • 125 ml vett
  • 2 tl riivitud ingverit
  • 1 spl valget veini
  • 1 tk punast paprikat (ribadeks lõigatud)
  • 180 g brokkoli õisikuid
  • 200 g suhkruherned (pooleks lõigatud)
  • 250 g minimaisi (pikkupidi poolitatud) (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Sega kokku õlid ja kuumuta pannil. Prae küüslauk ja sibul pehmeks. Sega kokku sojakaste, magus tšillikaste, ingver, maisitärklis ja vein ning lisa pannile.

  2. Sega ja keeda paar minutit, kuni kaste kergelt pakseneb. Lisa paprika, suhkurherned, minimais ja brokkoli, sega läbi ja prae, kuni köögiviljad on veidi läbi küpsenud, aga veel kergelt krõmpsuvad.

  3. Serveerimiseks kasuta basmati riisi (vaata toodet), munanuudleid (vaata toodet) või riisinuudleid (vaata toodet)

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad