Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Aasiapärane köögiviljavokk

Print Recipe

Kogus 2-4 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 spl õli praadimiseks
  • 1 tl seesamiõli (Vaata toodet)
  • 1 tk sibulat (õhukesteks ribadeks lõigatud)
  • 1 tk purustatud küüslauguküünt
  • 60 ml sojakastet (Vaata toodet)
  • 80 ml magusat tšillikastet (Vaata toodet)
  • 2 tl maisitärklist
  • 125 ml vett
  • 2 tl riivitud ingverit
  • 1 spl valget veini
  • 1 tk punast paprikat (ribadeks lõigatud)
  • 180 g brokkoli õisikuid
  • 200 g suhkruherned (pooleks lõigatud)
  • 250 g minimaisi (pikkupidi poolitatud)

Serveerimiseks

Tee nii

  1. Sega kokku õlid ja kuumuta pannil. Prae küüslauk ja sibul pehmeks. Sega kokku sojakaste, magus tšillikaste, ingver, maisitärklis ja vein ning lisa pannile.

  2. Sega ja keeda paar minutit, kuni kaste kergelt pakseneb. Lisa paprika, suhkurherned, minimais ja brokkoli, sega läbi ja prae, kuni köögiviljad on veidi läbi küpsenud, aga veel kergelt krõmpsuvad.

    Serveeri riisi või nuudlitega.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad