Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba ĂĽle 30 000 liituja!

Maguskartuli ja kikerherne karri

Print Recipe

Kogus 2-4 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 tk suurt maguskartulit
  • 2 spl kookosõli (Vaata toodet)
  • 7-8 tk karrilehte (Vaata toodet)
  • 1/2 tl tšillihelbeid (Vaata toodet)
  • 2 tk kĂĽĂĽslaugu kĂĽĂĽnt
  • 1 purk keedetud kikerherneid (Vaata toodet)
  • 2 spl valmis korma karripastat (Vaata toodet)
  • 1/4 tk sidruni mahl
  • 100 ml maitsestamata jogurtit
  • soola

Tee nii

  1. Koori maguskartul ja lõika ca 3*3cm kuubikuteks. Kuumuta pannil kookosõli, prae selles karrilehti, hakitud küüslauku ja tšillihelbeid paar minutit. Lisa maguskartuli tükid, kurnatud kikerherned, 200ml vett ja korma pasta. Sega läbi, lase keema tõusta ja keera tuli madalaks.

  2. Lase madalal tulel ca 30 minutit keeda, lisa vett, kui tarvis. Maitsesta sidrunimahla ja soolaga. Serveeri maitsestamata jogurti ja riisiga.

Märkused

Idee: Jamie Oliver

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad