India korma karri 50g

2.45 


Kliendi hinnang:
5.00 out of 5
(1 arvustust)

Laos

Vali kogus:
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

India Korma karri (vähevürtsine)

India Korma karri on mahedamaitseline kreemjas karri Põhja-Indiast. See armastatud roog leidub tänapäeval pea igas India restorani menüüs. Viimastel aastatel on korma karri populaarsus brittide seas, kes teatavasti armastavad eriti palju karrit süüa, edestanud kohati isegi kuulsa tikka masala. Lisa valmistamisel jogurtit ning serveeri röstitud mandlilaastudega. Ei sisalda maitsetugevdajaid, säilitusaineid ega kunstlikke värvaineid.

Ei sisalda maitsetugevdajaid, säilitusaineid ega kunstlikke värvaineid.

Valmistamine (4-le)
Vaja läheb:
• 1 pakk korma pastat
• 1 suur sibul peeneks hakitud
• 1 spl õli praadimiseks
• 450 g kanaliha (või muud meelepärast liha),  lõigatud suupärasteks tükkideks
• 2 spl koort, jogurtit või kookoskoort
• 220 ml vett
• soovi korral peale raputamiseks peotäis mandlilaaste või hakitud India pähkleid

Tee nii: Kuumuta pannil õli, lisa sibul ja maitseainepasta ning kuumuta 2 min. Lisa lihatükid, prae u 3 min. Sega sisse vesi ja lase korra keema. Alanda kuumust ja lase vaikselt kaane all haududa u 15 minutit või kuni liha on valmis. Kõige lõpus sega sisse koor/jogurt, garneeri pähklite või mandlitega ja serveeri. 

Koostisosad: SOJAõli, koriander, küüslauk, ingver, sool, sibul, tomatipüree, tšilli, kurkum, must pipar, tähtaniis, vürtsköömen, ürdid ja vürtsid, tamarind. 

Toitumisalane teave 100 g kohta:
energia: 1134 kJ / 271 kcal
rasvad: 22 g
– millest küllastunud 3,3 g
süsivesikud: 11 g
– millest suhkruid 5,2 g
valgud: 3,4 g
sool: 10 g

Retseptid:

maguskartuli ja kikerherne karri

  • Tootja: Asian home gourmet
  • Riik: Tai
  • Toote kaal: 50g

1 arvustus tootele India korma karri 50g

  1. 5 out of 5

    Minu lemmik! Teen pidevalt Jamie retsepti järgi seda.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata.