Kung pao kana
Print Recipe
Vaja läheb
- 4 tk kanafileed
- 2 spl sojakastet (Vaata toodet)
- 3 spl tumedat sojakastet (Vaata toodet)
- 2 spl kuiva valget veini
- 2 spl maisitärklist
- 1 tl suhkrut
- 2 tk hakitud küüslaugu küünt
- 1-2 tl Sichuani pipart (Vaata toodet)
- 2 spl riisiäädikat (Vaata toodet)
- 1,5 spl seesamiõli (Vaata toodet)
- 60 ml vett
- 4 spl maapähkliõli (Vaata toodet)
- 100 g maapähkleid
- rohelist sibulat
Tee nii
-
Lõika kanafileed suupärasteks tükkideks. Sega kanatükid 2 spl sojakastme, veini ja 1 spl maisitärklisega.
-
Sega teises kausis kokku riisiäädikas, suhkur, seesamiõli, vesi, 3 spl tumedat sojakastet ja 1 spl maisitärklist.
-
Rösti maapähkleid kergelt kuumal kuival pannil ja tõsta kõrvale. Kuumuta õli pannil ja lisa Sichuani pipar. Sega läbi ja lase neil hetk praadida. Lisa kanatükid ja kana marinaad, sega ja prae mõned minutid. Lisa sojakastmesegu ja hakitud roheline sibul. Sega läbi ja lase madalal kuumusel keeda kuni kana on valmis. Sega roa sisse ka maapähklid. Serveeri riisiga!
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Kommentaarid
Lisa kommentaar
Kas Sichuani pipart peaks enne kasutamist ka uhmerdama?
Mari, uhmerdada pole tarvis päris, aga võib neid pisut noaküljega muljuda 🙂