Korea bbq kanatiivad
Print Recipe
Vaja läheb
- 0,5 kg kanatiibasid
- 5 küüslauguküünt
- 3 cm jupp värsket ingverit
- 3 spl sojakastet (Vaata toodet)
- 3 spl sambal oeleki (Vaata toodet)
- 2 spl toiduõli
- 1,5 spl riisiäädikat (Vaata toodet)
- 1 spl seesamiõli (Vaata toodet)
- 1 spl mett
Tee nii
-
Purusta toiduõliga segatud küüslauk ja ingver köögikombainis või saumikseriga. Lisa sojakaste, sambal oelek, äädikas, seesamiõli ja mesi. Sega hästi läbi ja vala kanatiibadele. Kata kanatiivad toidukilega ja pane vähemalt 2 tunniks, aga parem terveks ööks, külmkappi maitsestuma.
-
Grilli hästi kuuma grilli all, kui üks pool on juba kuldpruun, keera tiibade teine külg grilli poole kuni kanatiivad on mõlemalt poolt ühtmoodi küpsed ja kuldsed.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.
Lisa kommentaar