Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Grillitud kanatiivad laimi- ja koriandrimarinaadis

Print Recipe

Kogus 4-6 portsjonit

Vaja läheb

  • 1 kg väikseid kanatiibasid
  • 2-3 tk laimi mahl
  • 10 spl toiduõli
  • 2 spl suhkrut (Vaata toodet)
  • 1,5 spl koriandriseemneid (Vaata siit või siit )
  • veidi tšillit (Vaata toodet)
  • 6 tk küüslauguküünt
  • 100 g värsket koriandrit
  • 6 spl kalakastet (Vaata toodet)

Tee nii

  1. Tee marinaad. Selleks sega kokku laimimahl, purustatud koriandri seemned, tšilli, hakitud küüslauk, suhkur, pool hakitud värskest koriandrist ja kalakaste.

  2. Sega kanatiivad marinaadi sisse, kata ja pane külmkappi maitsestuma. Lase neil seista vähemalt 30 minutit, aga võib jätta ka terveks ööks marinaadi.

  3. Küpseta kanatiibasid kuumal grillil mõlemalt poolt kuldseks, ca 30 minutit kokku. Serveerimisel puista üle ülejäänud hakitud värske koriandriga ja pigista soovi korral peale veel veidi laimimahla!

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Kommentaarid

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad