Aasiapärane köögiviljavokk
Print Recipe
Vaja läheb
- 1 spl õli praadimiseks
- 1 tl seesamiõli (Vaata toodet)
- 1 tk sibulat (õhukesteks ribadeks lõigatud)
- 1 tk purustatud küüslauguküünt
- 60 ml sojakastet (Vaata toodet)
- 80 ml magusat tšillikastet (Vaata toodet)
- 2 tl maisitärklist
- 125 ml vett
- 2 tl riivitud ingverit
- 1 spl valget veini
- 1 tk punast paprikat (ribadeks lõigatud)
- 180 g brokkoli õisikuid
- 200 g suhkruherned (pooleks lõigatud)
- 250 g minimaisi (pikkupidi poolitatud)
Serveerimiseks
- basmatiriisi (Leiad siit ja siit)
- või munanuudleid (Vaata toodet)
- või riisinuudleid (Vaata toodet)
Tee nii
-
Sega kokku õlid ja kuumuta pannil. Prae küüslauk ja sibul pehmeks. Sega kokku sojakaste, magus tšillikaste, ingver, maisitärklis ja vein ning lisa pannile.
-
Sega ja keeda paar minutit, kuni kaste kergelt pakseneb. Lisa paprika, suhkurherned, minimais ja brokkoli, sega läbi ja prae, kuni köögiviljad on veidi läbi küpsenud, aga veel kergelt krõmpsuvad.
Serveeri riisi või nuudlitega.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.