Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Rogan Joshi ahjukana

Print Recipe

Kogus 6-8 portsjonit

Vaja läheb

Tee nii

  1. Kuumuta ahi 160 kraadini (ringõhu puhul 140 kraadini). Kuumuta pannil või ahjupoti põhjas oliiviõli, lisa sibul ja seller ning prae kuumal pliidil umbes 5 minutit pidevalt segades, kuni need kergelt kuldseks hakkavad muutuma. Lisa küüslauk ja ingver.

  2. Prae veel mõned minutid. Nüüd lisa vürtsid, sega läbi, prae ca 1 minut ning lisa juurde purustatud tomatid ja kanapuljong. Maitsesta korralikult soolaga.

  3. Kui kasutasid ahjupotti, lisa nüüd ka kana. Kui kasutasid panni, siis vala saadud kaste ahjupotti ja lisa kana. Kata ahjupott kaanega ja küpseta 1,5 tundi. Eemalda potilt kaas ja pintselda kananahka oliiviõliga.

  4. Küpseta veel umbes tund aega, kuni kananahk on kuldne. Aegajalt pintselda kana kastmega üle. Tõsta kana ahjupotist välja serveerimisvaagnale. Kata fooliumiga ja jäta mõneks ajaks kana fooliumi alla ootama. Vala kaste pannile ja keeda umbes 15 minutit, kuni see paksemaks keeb.

    Serveeri kana saadud kastme ja basmatiriisiga!

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad