Kana-satay maapähklikastmega

Prindi retsept

Kogus 4 portsjonit

Vaja läheb

  • 500 g kanafileed või kintsuliha (pisikesteks tükkideks lõigatud)
  • bambusvardaid

Vürtsisegu kana marineerimiseks

Maapähklikastme jaoks

Tee nii

  1. Sega kõik vürtsisegu koostisained kokku. Lisa kanatükkidele ja sega hästi läbi, nii et kõik kanatükid oleksid seguga koos. Kata kilega ja lase külmkapis 5–6 tundi seista.

  2. Maapähklikastme tegemiseks sega kokku maapähklivõi, kookospiim, sibul, sojakaste, suhkur ja tšilli. Kuumuta pidevalt segades keemiseni ja eemalda tulelt.

  3. Leota vardaid enne kasutamist 0,5 tundi vees. Aja igasse vardasse 5–6 pisikest kanatükki. Grilli, kuni liha on küps. Serveeri maapähklikastme ja värske kurgi viiludega.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad

logo