Satay nuudlid kanaga
Print Recipe
Vaja läheb
- 2 tl purustatud koriandriseemneid (Vaata toodet)
- 2 tl purustatud vürtsköömneid (Vaata toodet)
- 2 tl jahvatatud kurkumit (Vaata toodet)
- 700 g kana(kintsu)fileed
- 250 g nuudleid (Vaata toodet)
- punti rohelist sibulat
- 1 tk paprikat
- 2 spl õli praadimiseks
- 1 tk õhukesteks viiludeks lõigatud porgandit
- peotäit värsket koriandrit
Satay kastme jaoks
- 130 g maapähklivõid (Vaata toodet)
- 125 ml kookospiima (Vaata toodet)
- 125 ml kanapuljongit (Vaata toodet)
- 2 spl sojakastet (Vaata toodet)
- 2 spl magusat tšillikastet (Vaata toodet)
- 1 spl pruuni suhkrut või palmisuhkrut (Vaata toodet)
- 2 spl laimi mahla
Tee nii
-
Sega kõik kastme koostisosad kokku. Pane kaste kõrvale.
-
Sega kokku vürtsid. Lisa tükkideks lõigatud kana. Sega hästi läbi, kuni kanatükid on maitseaineseguga kaetud. Valmista pakil oleva juhise järgi nuudlid. Haki rohelised sibulad ja viiluta paprika.
-
Kuumuta pannil pool õli kogusest, prae kiirelt kõrgel kuumusel kanatükid kuldseks. Eemalda kana pannilt. Kuumuta ülejäänud õli ja prae kiirelt läbi porgandid ja paprika, kuni nad veel krõmpsuvad on. Lisa kanatükid tagasi pannile, samuti nuudlid, sibul, satay kaste ja värske koriander. Sega ja kuumuta läbi. Maitsesta vajadusel soola ja laimimahlaga.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.