Veiselihasupp soba nuudlitega
Print Recipe
Vaja läheb
- 1/2 tl Hiina viie vürtsi segu (Vaata toodet)
- 1/2 tl roosuhkrut (Vaata toodet)
- 1/4 tl soola (Vaata toodet)
- näpuotsaga musta pipart (Vaata toodet)
- 400 g veise sisefileed
- 2 l kanapuljongit (Vaata toodet)
- 4 cm hakitud ingverit (Vaata toodet)
- 2 spl maapähkliõli (Vaata toodet)
- 150 g soba nuudleid (Leiad siit või siit)
- 1/2 tl tšilli helbeid (Vaata toodet)
- 50 g sojavõrseid (Vaata toodet)
- 1 õhukeselt viilutatud porgand
- tükeldatud rohelist sibulat
- peotäis värsket koriandrit
- laimi ja sojakastet serveerimiseks
Tee nii
-
Sega kokku tšilli, 5-vürtsisegu, suhkur, sool ja pipar. Hõõru segu veiselihale, paki liha toidukilesse ja lase ca 30 minutit maitsestuda. Lõika filee ca 0,5-1 cm paksusteks viiludeks.
Kuumuta pannil õli ja prae lihaviile mõlemalt poolt paar minutit, tõsta pann tulelt, kata kaanega ja lase veel mõned minutid kaane all järelküpseda.
-
Aja puljong keema. Keeda nuudlid pakil antud instruktisoonide järgi, loputa külma veega. Tõsta kaussidesse nuudlid, võrsed, porgand, vala üle tulikuuma puljongiga. Lisa ribadeks lõigatud lihaviilud, puista üle rohelise sibula ja koriandriga.
Serveerimiseks pigista supile laimimahla ja lisa veidi sojakastet.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.