Veiselihasupp soba nuudlitega

Instructions
  1. Sega kokku tšilli, 5-vürtsisegu, suhkur, sool ja pipar. Hõõru segu veiselihale, paki liha toidukilesse ja lase ca 30 minutit maitsestuda. Lõika filee ca 0,5-1 cm paksusteks viiludeks.

    Kuumuta pannil õli ja prae lihaviile mõlemalt poolt paar minutit, tõsta pann tulelt, kata kaanega ja lase veel mõned minutid kaane all järelküpseda.

  2. Aja puljong keema. Keeda nuudlid pakil antud instruktisoonide järgi, loputa külma veega. Tõsta kaussidesse nuudlid, võrsed, porgand, vala üle tulikuuma puljongiga. Lisa ribadeks lõigatud lihaviilud, puista üle rohelise sibula ja koriandriga.

    Serveerimiseks pigista supile laimimahla ja lisa veidi sojakastet.

Recipe Notes

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.