Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Värsked kevadrullid hummuse-kastmega

Print Recipe

Värvilised, värsked ja vapustavalt lihtsad kevadrullid on ideaalne kõhutäide tulevasteks suvekuudeks. Nendesse rullidesse võib lisada pea kõike, mida kapis leidub, nt spinatit, tofut, kana, avokaadot, redist või idusid, tihti lisatakse ka riisinuudleid. Käesolevas retseptis leidub maailma kõige lihtsam variant kolme köögivilja ja kreemise aasiapärase kastmega.

Vaja läheb

Kastmeks

Kevadrullideks

  • riisipabereid (Leiad siit või siit)
  • kurki
  • porgandit
  • paprikat

Tee nii

  1. Haki kurk, paprika ja porgand ribadeks. Kasta riisipaber 10 sekundiks sooja vette ning laota see puhtale alusele laiali. Laota riisipaberi endapoolsesse äärde natuke igat köögivilja kuhja ning tõsta endapoolne äär üle täidise ja hakka rullima. Kui jõuad umbes riisipaberi keskele, tõsta riisipaberi ääred mõlemalt küljelt täidise peale keskele kokku. Jätka rullimist, kuni saad ilusa pikliku kevadrulli. Tee niimoodi kuniks täidis otsa saab.

    Serveeri kastmega, mille valmistamiseks lihtsalt sega kõik kastme koostisosad kokku.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad