Vegan peekon tempehist

Print Recipe

Vaja läheb

  • 250 g tempehi (vaata siit)
  • 1 spl tamarit või sojakastet (vaata siit)
  • 2 spl extra virgin oliiviõli (vaata siit)
  • 1 spl vahtrasiirupit (või agaavisiirupit) (vaata siit)
  • 0,5 tl Sriracha kastet (või paprika pulbrit) (vaata siit)
  • 2 tl vedelat suitsu (liquid smoke) (vaata siit)
  • 0,5 tl jahvatatud vürtsköömet (vaata siit)
  • soola ja pipart maitsestamiseks

Tee nii

  1. Lõika tempeh õhukesteks viiludeks. Seejärel sega kausis kokku 1spl oliiviõli, tamari kaste, vahtrasiirup, sriracha, vedel suits ja vürtsköömen. Lisa tempeh, Kata kõik tükid marinaadiga ja jäta 1-2 minutiks maitsestuma. Kuumuta pannil õli ja prae tempehi tükid mõlemalt poolt kuldpruuniks. Tõsta köögipaberile, et liigne õli eemaldada ning serveeri!

Märkused

Retsept on pärit: www.vegetariantimes.com

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad