Petite tender veinimeistri soolaga
Print Recipe
Vaja läheb
- 1 tk petite tender lihatükk
- maitse järgi veinimeistri soola (Vaata toodet)
- maitse järgi värskelt jahvatatud musta pipart
- 1/2-1 sidruni mahla
- oliiviõli (Vaata toodet)
- serveerimiseks rohelist salatit (nt vereva oblika lehed oliiviõli, parmesaniliistakute ja meresoolahelvestega, aga oblika asemel võib kasutada ka nt rukolat või spinatit)
Tee nii
-
Tõsta liha toatemperatuurile umbes tund aega enne grillimist. Aja grill korralikult kuumaks. Lõika veiselihast ca 3 cm paksused viilud, patsuta ristikiudu lamedamaks ja määri neid oliiviõliga.
-
Grilli mõlemalt poolt (pöörates liha vaid 1 kord ja seda kindlasti näpitsatega, mitte kahvlit sisse torgates) paar minutit, eemalda tulelt, puista viiludele kohe soolahelbed, et need kuumuse käes sulaksid ja soolakas mahl liha kataks.
-
Maitsesta musta pipraga, piserda peale sidrunimahla. Tõsta lihaviilud varem valmis pandud salatile ja serveeri kohe!
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.