Kindral Tso kana
Print Recipe
Vaja läheb
- 1,5 tl seesamiõli ( Vaata toodet)
- 1 munavalget
- 60 ml + 1 spl sojakastet (Vaata toodet)
- 60 ml + 3 spl maisitärklist
- 500 g kanafileed
- 200 ml kanapuljongit
- 1 tl Hiina tšilli-küüslaugu kastet (Vaata toodet)
- 3 spl suhkrut
- 1 spl maapähkliõli + lisa praadimise jaoks (Vaata toodet)
- 2 spl peeneks hakitud värsket ingverit
- 2 tk küüslauguküünt, peeneks hakitud
- 3 hakitud rohelist sibulat
- serveerimiseks brokkolit ja riisi (Vaata toodet)
Tee nii
-
Sega seesamiõli kokku munavalgega. Lisa 1 spl sojakastet 60 ml + 2 spl maisitärklist. Lisa tükkideks lõigatud kana, sega kuni kõik kanatükid on kaetud. Lase 20 minutit marineeruda.
-
Sega teises kausis kokku kanapuljong, tšilli-küüslaugu kaste, suhkur ning ülejäänud 60 ml sojakastet ning 1 spl maisitärklist. Kuumuta suurel pannil õli, lisa ingver ja küüslauk ning kuumuta segades umbes 1 minut.
-
Lisa puljongisegu, lase 3 minutit keeda. Hoia kaste soojas. Kuumuta potis 1,5 cm õli. Lisa tükihaaval kana ja prae kõrgel kuumusel kuldseks. Tõsta kanatükid köögipaberile nõrguma. Kui kõik kanad on praetud, lisa need kohe sooja kastme sisse ning lisa roheline sibul. Aja keema ja serveeri kohe keedetud brokkoli ning riisiga.
Märkused
Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.