Soovin saada tasuta e-kokaraamatut:

Saad tasuta e-raamatu ja liitud Umami uudiskirjaga. Juba üle 30 000 liituja!

Kale salat kitsejuustu ja seedermänniseemnetega

Print Recipe

Tõeline power-salat, mis sobib nii energiat andvaks lõunasöögiks kui lisandiks liha või kala kõrvale. Võib serveerida kohe peale valmimist soojalt, aga samamoodi on see maitsev ka jahtununa.

Vaja läheb

Tee nii

  1. Haki sibul ja küüslauk peeneks. Prae need oliiviõlis klaasjaks koos soola ja suhkruga. Vala sibul ja küüslauk kaussi, lisa palsamiäädikas ja püreesta saumikseriga. Vala kaste hakitud kale peale, masseeri kätega kaste korralikult salatilehtedesse (kui kalet liiga vähe mudida, siis jääb see liiga kõva). Sega salatisse seedermänniseemned ja kitsejuust. Serveeri kohe soojalt või hiljem külmalt.

Märkused

Kõik meie retseptid on testitud ja pildistatud Umami tiimi poolt.

 

 

Kommentaarid

    1. Tere Moonika!
      Salat on kergelt soe kohe peale kokkusegamist, kuna värskelt pannilt tulnud sibula-küüslaugu kasutamise tõttu on kaste soe alguses!
      Tervitades,
      Juta
      umami.ee

  1. Minu absoluutne lemmik. Olen nüüdseks salatit teinud 4 korda ja ja aina rohkem vaimustun sellest.

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Selle retsepti valmistamiseks vajad