Tärkliserohke riisi jahu
  • BIO
  • BIO
  • bio

2.45 


Kliendi hinnang:
5.00 out of 5
(2 arvustust)

Laos

Vali kogus:
  • Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Tärkliserohke riisi jahu 400g

Kutsutakse ka kleepuva riisi jahu või magusa riisi jahu (sticky rice flour; glutinous rice flour; sweet rice flour või mochiko). Sobib hästi paksendajaks ja sidujaks. Kasutatakse Jaapani mochi pallide ja muude Aasia köökide riisipallide valmistamiseks. Maitselt on tärkliserohke riisijahu mõnusalt mahe ning tegelikult üldsegi mitte magus, nagu tema üks nimetustest, sweet rice flour, võiks viidata. Selle riisijahu kõrge tärklisesisaldus annabki sellele eriti head siduvad omadused.

Koostisosad: kleepuva riisi jahu, vesi.

Toitumisalane teave 100 g kohta:
Energia: 352 kcal
Rasvad: 0,5 g
– millest küllastunud 0,2g
Süsivesikud: 81 g
– millest suhkruid 0,0 g
Valgud: 6,0 g
Sool: 0,029 g

  • Toote kaal: 400g

2 arvustust tootele Tärkliserohke riisi jahu

  1. 5 out of 5

    (toote omanik)

    Väga head mochid tulid

  2. 5 out of 5

    (toote omanik)

    Mochi tegemiseks sobilik jahu. Väga head tulid. Soovitan, suhteliselt raske oli õiget jahu leida Eestist.

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga