Valge maisijahu Mehhiko tortillade valmistamiseks

5.28 


Laost otsas

  • Laost otsas
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Valge maisijahu Mehhiko tortillade valmistamiseks

Maisijahu tortillade, empanadade, tacode, enchiladade, tamale, quesadillade, pupusade, gorditade, sopade jt valmistamiseks. 1kg. Kõrge valgusisalduse ja madala rasvasusega jahu maisist.

Koostisosad: kustutatud lubjaga töödeldud maisist tehtud jahu, laimijäljed. Gluteenivaba

Traditsiooniline tortillajahu, mille valmistamiseks eemaldatakse maisitera kest töötluse käigus. Maisiterade töötlusprotsessi nimi pärineb asteegi/nahua keeltest ning see on hispaania keelde üle võetud kujul “nixtamalización”. Protsessi käigus kuumutatake  kuivatatud maisiteri leeliselises lahuses (nt kustutamata lubjaga) ja jäetakse siis sellese vedelikku ligunema. Selle käigus muutub maisitera kest pehmeks ja hõlpsalt eemaldatavaks ning ühtlasi muutub maisitera keemiline koostis. Tänu toimuvatele keemilistele muutustele on nii töödeldud mais palju paremini seeditav ja keha saab sealt kätte sellised toitained, mida tavalisest maisist ei saa (näiteks foolhape – Mehhikos soovitatakse rasedatel tortiljasid süüa). Pärast leotamist valatakse vedelik ära, pestakse maisiterad läbi ja traditsiooniliselt hõõruti neid käte vahel, et kestad eraldada. Kestadeta maisiterad ongi nüüd need, millest kas valmistatakse kohe tainas tortiljade/tamali/vm valmistamiseks või siis kuivatatakse ja jahvatatakse terad ära. Tõtt-öelda on see väga väärt toiduaine, kuna just tänu sellele erilisele töötlusele on see väga toitainerikas. /Allikas: Anni Oja/

  • Tootja: Naturelo
  • Riik: Mehhiko

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Valge maisijahu Mehhiko tortillade valmistamiseks”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga