Sushi riis 500g
2.15 €
Laos
Sushi riis 500g
Sushi riis 500g. Sushivalmistamise põhikomponent. Sushiriisi teeb tavapärasest erinevaks selle suurem kleepuvus ning väikesed ümarad terakesed, mis võimaldavad riisist väga mitmeid erineva kujuga sushirulle valmistada.
Sushiriis soovitatakse vähemalt tund aega enne sushi tegemist valmis keeta, et riis saaks rullimise ajaks maha jahtuda. Valmistamisõpetus: kõigepealt loputa riis põhjalikult, seejärel aseta riis potti koos külma veega (1 osa riisi, 1 osa vett), lase keema tõusta ning keeda madalal kuumusel umbes 10 minutit. Eemalda pott tulelt ning lase riisil veel 10-15 minutit kaetuna seista.
Vahepeal keeda sushiäädikas (40ml riisiäädikat, 1tl soola, 2 spl suhkrut). Sega potis äädikas, suhkur ja sool. Sega ja kuumuta, kuni suhkur on täielikult sulanud. Lase jahtuda. Nirista äädikas riisile. Õhuta riisi riisilusikaga diagonaalseid „hakkimise“ liigutusi tehes kuni riis jahtub. Kata pott niiske köögirätiku või köögipaberiga.
Meie sushiriisi ja sushi valmistamise õpetuse leiad SIIT.
Toitumisalane teave 100 g kohta:
energia: 1471 kJ / 346kcal
rasvad: 0,5 g
– millest küllastunud 0,3 g
süsivesikud: 79 g
– millest suhkruid 0,7g
valgud: 6,3 g
sool: <0,01 g
- Tootja: Ricefield
- Riik: Vietnam
- Toote kaal: 500g
Retseptid selle tootega
Sulle võib meeldida ka…

Riisiäädikas
Riisiäädikas Riisiäädikas (või ka riisiveiniäädikas) mahedamaitseline ja meeldiva lõhnaga äädikas,...
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.