Jalapeno viilud
2.35 €
Laos
- Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
-
14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
Tagastatud kaup peab olema kasutamata ja originaalpakendis.
Tagastuse juurde lisada ostu tõendav dokument -
Tasuta transport al 30 EUR ostusummast!
Kui ostate alates 30 eurost, siis postitame teile pakiautomaati tasuta. Kulleriga -50%
- Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.
Jalapeno viilud
Jalapeno viilud, 340 g, kurnatult 200 g. Mahlased ja maitsvad rohelised jalapenod sobivad kõikjale. Lisa vürtsi Mehhiko toitudesse, pizzale, võileivale või salatisse. Nimetus jalapeno, või hispaaniapäraselt jalapeño, tuleb hispaania keelsest linna nimest Jalapa (või Xalapa), mis on Mehhikos asuva Veracruzi osariigi pealinn. Just seal jalapenosi esialgu kasvatatigi, kuigi nüüdseks on nende kasvatamine juba üle maailma levinud. Jalapeno tšillid võivad maitseda mahedast kuni üpris teravani, aga üldiselt peetakse nende tulisust keskmiseks. Scoville’i skaalal mõõdab jalapeno tšilli 2,500 – 8,000 SHU.
Koostisosad: roheline viilutatud jalapeno 58.8%, vesi, äädikas, sool, tardaine: kaltsiumkloriid.
Toitumisalane teave 100g kohta:
energia 105 kJ / 25 kcal
rasvad 0,9 g
-millest küllastunud 0,1 g
süsivesikud 2,1 g
-millest suhkrud 2,1 g
valgud 0,9 g
sool 4,2 g
- Tootja: Casa de Mexico
- Riik: Poola
- Toote kaal: 340g
Janika Paurson –
Suurepärane pole liiga vürtsikas.Vōileivale.Salatisse ja igalepoole mujale
himmel18 –
väga meeldib! Hea vürtssikas!
Kairit –
Vürtsika austajate lemmik!
Katre –
muudab tavalise vormiroa särtsakamaks.
Annely –
Parima hinna ja kvaliteediga toode. Täpselt paraja tulisusega.
Anni –
Vägevalt vürtsikad ja head.
Tony –
Jalopenod on tõesti väga väga head vürtsikad ja krõmpsud!
Kerli –
Lisan vokiroogadesse, samuti tortillarullide ja kodus tehtud burgerite vahele. Annab mõnusat teravust, tekstuurilt jääb mõnusalt krõmps 🙂 Olen korduvalt ostnud!
erki tõppan –
minule meeldib toob täiega vürtsi einesse
Sandra –
Särtsu on kõvasti 🙂
Johanna –
Mõnus vürtsikas lisand erinevatele roogadele
Grete –
Tõeline kick. Ja sobivad pea, et iga toidu põnevamaks muutmiseks.