Jaapani shinode sushi riis 1kg
4.90 € -16%Original price was: 5.85 €.Tavahind 5.85 €Current price is: 4.90 €.
Laost otsas
Jaapani shinode sushi riis.
Pakis 1kg. Lühikese ja ümara teraga tärkliserohke riis, sobib hästi sushi valmistamiseks. Sushiriisi tuleb pesta enne kasutamist hoolikalt, et eemaldada liigne tärklis.
Sushiriisi keetmine:
- 240 ml sushiriisi
- 240 ml vett
- 40ml riisiäädikat
- 2spl suhkrut
- 1tl soola
Pane riis potti. Vala peale külm vesi, sega kergelt ja vala vesi kohe ära. Korda sellist riisi pesemist kuni vesi enamvähem puhtaks jääb. Jäta riis 20 minutiks külma vette likku. Kurna sõelal korrlikult. Pane riis potti ja lisa vesi. Kata pott kaanega ja lase keema tõusta. Keera kuumus madalaks. Kui vesi on ära auranud, on riis valmis.
Vahepeal keeda sushiäädikas. Selleks sega potis äädikas, suhkur ja sool. Sega ja kuumuta, kuni suhkur on täielikult sulanud. Lase jahtuda.
Tõsta pott tulelt. Nirista äädikas riisile. Õhuta riisi riisilusikaga diagonaalseid „hakkimise“ liigutusi tehes kuni riis jahtub. Kata pott niiske köögirätiku või köögipaberiga.
Loe sushi blogipostitust SIIT!
- Tootja: Sun Clad
- Riik: Itaalia
- Toote kaal: 1kg
Retseptid selle tootega
3 arvustust tootele Jaapani shinode sushi riis 1kg
Sulle võib meeldida ka…

Sushi toidunõude komplekt
10 osaline sushi toidunõude komplekt Keraamilised toidunõud kinkekarbis. Stiilsed jaapanipärased...

Riisiäädikas
Riisiäädikas Riisiäädikas (või ka riisiveiniäädikas) mahedamaitseline ja meeldiva lõhnaga äädikas,...
Maie Adoma –
üks parimaid riise mida olen eestis osta saanud. SOOVITAN kindlasti.
PPK –
Hea suur pakk, lisaks kiire tarne teise Eestimaa otsa!
Monika –
Üks paremaid riise sushi tegemiseks! Jääb mõnusalt kleepuv.