Gochujang ehk Korea tšillipasta
4.49 €
Laos
- Toode on laos, saame selle kohe teele panna!
-
14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
Tagastatud kaup peab olema kasutamata ja originaalpakendis.
Tagastuse juurde lisada ostu tõendav dokument -
Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
Kui ostate alates 30 eurost, siis postitame teile pakiautomaati tasuta. Kulleriga -50%
- Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.
Gochujang ehk Korea tšillipasta
Gochujang on fermenteeritud terav Korea tšillipasta, millel maitse ühtaegu soolakas, vürtsine ja magus. Gochujang lisab toitudele peale vürtsikuse ka magusust ja suitsust mekki. Kasutatakse marineeritud lihal ja paljudes teistes Korea toitudes nagu näiteks bibimbap
Koostisosad: maisisiirup, NISUjahu, punane tšilli, NISU, meresool, küüslauk, SOJAoad, sibul, alkohol, maitsetugevdaja E621, glükoos, säilitusaine E202, paksendaja E415, aspergillus oryzae (fermenteerija). Peale avamist hoida külmkapis ja tarbida 6 kuu jooksul.
- Tootja: Monggo
- Riik: Korea
- Toote kaal: 500g
olenmaarja (toote omanik) –
Väga hästi balansis toode.
Mia –
Meie köögis on tsillipasta väga oluline – seda kasutame nii kimchit, pastat, salateid kui ahjujuurikaid tehes. Imehea asendus kuivatatud tsillile – alati värske ja turgutav!
Kristi –
Minu köögi must-have toode! See peab kodus kapis olemas olema. Vanasti tõin seda Soomest, nüüd on hea meel, et kodust saab kätte. Sellest saab suurepärase kimchi; mitmesuguseid vürtskastmeid ning marinaade teha.
Aria –
Väga hea tšillipasta, mahedama ja magusama maitsega, kui Lõuna-Ameerika tšillipulber. Kuna Eestis gochugarut ehk Korea tšillipulbirt ei müüda, siis olen kimchit ja teisi Korea roogi alati valmistanud kasutades seda sama gochujangi. Ning toidud on alati väga head tulnud, vürtsikuse astet on väga lihtne timmida, sest üks lusikatäis pastat tõstab roa vürtsikust parajalt, kuid mitte liiga äkkiliselt (erinevalt tšillipulbrist, mille doseerimisega peab väga ettevaatlik olema). Säilib avatuna mitu kuud ning on väga mugav kasutada. Soovitan soojalt!