Gochujang ehk Korea tšillipasta

4.49 


Kliendi hinnang:
5.00 out of 5
(3 arvustust)

Laost otsas

  • Laost otsas
  • 14 päeva tagastusõigus internetist ostmisel
  • Tasuta transport al. 30EUR ostusummast!
  • Kaup kätte 2-3 tööpäevaga.

Gochujang ehk Korea tšillipasta

Gochujang on fermenteeritud terav Korea tšillipasta, millel maitse ühtaegu soolakas, vürtsine ja magus. Gochujang lisab toitudele peale vürtsikuse ka magusust ja suitsust mekki. Kasutatakse marineeritud lihal ja paljudes teistes Korea toitudes nagu näiteks bibimbap

Koostisosad: maisisiirup, NISUjahu, punane tšilli, NISU, meresool, küüslauk, SOJAoad, sibul, alkohol, maitsetugevdaja E621, glükoos, säilitusaine E202, paksendaja E415, aspergillus oryzae (fermenteerija). Peale avamist hoida külmkapis ja tarbida 6 kuu jooksul.

 

  • Tootja: Monggo
  • Riik: Korea
  • Toote kaal: 500g

3 arvustust tootele Gochujang ehk Korea tšillipasta

  1. 5 out of 5

    Meie köögis on tsillipasta väga oluline – seda kasutame nii kimchit, pastat, salateid kui ahjujuurikaid tehes. Imehea asendus kuivatatud tsillile – alati värske ja turgutav!

  2. 5 out of 5

    Minu köögi must-have toode! See peab kodus kapis olemas olema. Vanasti tõin seda Soomest, nüüd on hea meel, et kodust saab kätte. Sellest saab suurepärase kimchi; mitmesuguseid vürtskastmeid ning marinaade teha.

  3. 5 out of 5

    Väga hea tšillipasta, mahedama ja magusama maitsega, kui Lõuna-Ameerika tšillipulber. Kuna Eestis gochugarut ehk Korea tšillipulbirt ei müüda, siis olen kimchit ja teisi Korea roogi alati valmistanud kasutades seda sama gochujangi. Ning toidud on alati väga head tulnud, vürtsikuse astet on väga lihtne timmida, sest üks lusikatäis pastat tõstab roa vürtsikust parajalt, kuid mitte liiga äkkiliselt (erinevalt tšillipulbrist, mille doseerimisega peab väga ettevaatlik olema). Säilib avatuna mitu kuud ning on väga mugav kasutada. Soovitan soojalt!

Lisa arvustus

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga